Så er året 2020 slut.

Året 2020 skulle ha været et godt år med BBQ Konkurrencer rundt omkring i europa hvor vi var tilmeldt 6 konkurrencer i Danmark, Tyskland, Belgien, Holland samt Italien.

Vi nåde til BBQ konkurrencen W.E.S.T i South Tyrol i Italien den 18-19 Januar 2020 som man kan læse om her, det var så den eneste af af de 6 konkurrencer vi nåde til da Covid-19 viste sit ansigt i hele verden og dermed lukkede alle konkurrencer ned i europa som vi skulle ha været til.

Vi er selvfølig rigtigt kede af ikke at kunne komme til konkurrencerne som vi havde tilmeldt os, for vi glædede os rigtigt meget til dem og at møde vores BBQ Venner fra hele europa igen. Nu ser vi frem til 2021 hvor vi er tilmeldt 4 konkurrencer indtil nu og håber så at Covid-19 ikke ødelægger det igen i 2021.

Lidt omkring KCBS konkurrencer

Det er rigtigt hyggeligt at deltage i KCBS Konkurrencer, der er et stort sammenhold mellem alle holdene og alle er rigtige hjælpsomme mod hinanden og det vigtigste er at alle hold har viser respekt for hinanden

Når man først har fået sat sig ind i reglerne hos KCBS ja så kender man dem for de bliver ikke ændret hvert år det er rigtigt godt

Desværre har der kun været afholdt en KCBS konkurrence i danmark og det var i 2016, men nu kommer der en KCBS konkurrencer i danmark i 2021 og det ser vi meget frem til.

Tak til vores samarbejdspartner Steak-out for levering af kvalitets kød

Der skal også lyde en stor tak til vores familier for uden deres forståelse for os grill nørder ville det slet ikke kunne lade sig gøre.

Translate »