Kære alle følgere, venner og teams

Det er med stor sorg at måtte sige, at Old Truckers BBQ ikke kommer til at deltage i flere bbq konkurrencer rundt omkring i europa som konkurrence hold, men vi vil stadivæk være at finde til KCBS konkurrencer, da vi vil forsætte vores passion med at være dommere til KCBS konkurrencer, for hvor får man eller verdens bedste BBQ.

 

Old Truckers BBQ er ikke opløst på nogle måde, oversagen er mine, (john`s) helbreds problemer som sætter en stopper for det. Vi har haft nogle fantastiske år, med de fedeste bbq konkurrencer rundt omkring i europa og fået mange fantastistiske venner rundt omkring i europa. Vi håber dog der kan snige sig en enkelt konkurrence ind på et tidspunkt.

 

Jeg og Lars vil dog ikke slippe KCBS konkurrencerne det er jo vores passion, vi ville i stedet bruge vores kræfter på at være med til at organisere Langhorn BBQ Contest i Brørup som er den eneste KCBS konkurrence i danmark endnu, ligesom vi ville tage rundt i europa som dommere ved KCBS konkurrencer.
Vores sociale medier vil stadivæk bestå, der vil komme om de konkurrencer der er på dansk jord og dem, som vi er ude og dømme til ligesom der ville gøre her oldtruckersbbq.dk
Oldtruckersbbq.dk, der vil alt indhold altid blive der, men der vil med tiden komme nogle flere tiltag / ændringer.
Her er lidt billeder af vores pit fra vores fantastiske ture.

🔥
Smok On 🔥
De Bedste Grill Hilsner
John og Lars

Translate »