Om os

Om John

Navn: John Nielsen
Født: 1969

Jeg fik min første grill da vi købte hus i 2006. Det var en kuglegrill 57 cm fra Weber. Da den efterhånden var lige lille nok fik jeg en primo oval xl.

I starten var det ”bare” det man altid griller vi fik på risten (koteletter, bøffer og pølser) men det blev jeg efterhånden træt af så tilmeldte mig på grillguru.dk og så tog det om sig.

Efter et par år blev jeg meldt ind i div grillgrupper på Facebook hvor der også var masser af gode ideer at hente.

Der lærte jeg også Thomas Cramer at kende, og da de i 2016 søgte en der gerne ville med til Ruhrpott BBQ og kigge på hvordan konkurrencerne forgik sagde jeg ja tak der lærte jeg så Lars at kende efter ca 2 dages tid spurgte Thomas om jeg ikke ville være med på hans hold (Westwoodfield BBQ) og svaret var: jo det vil jeg da godt.

Mit første år i den her konkurrenceverden 2017 var jeg med til 5 konkurrencer.
Den første var BBQ an der burg Tyskland sammen med Lars og Steffen. Hvor vi fik en første plads i brisket Efter den var jeg solgt.
Det var en fed verden at komme ind i. Det var hygge på højt plan og alvorligt når det galdt.
Nr 2 var RegahFest BBQ Festival Holland Sammen med Lars.
Nr 3 var 1st International Suydersee BBQ Contest Holland sammen med Lars hvor vi fik en andenplads i kylling.
Nr 4 var Ruhrpott BBQ Tyskland med hele holdet (den største konkurrence uden for USA) .
Nr 5 var 5th Annual BBQ Society Cook-Off Holland sammen med Lars hvor vi fik en tredje plads I kylling.

Det har været et vildt år hvor jeg har fået blod på tanden og vil prøve meget mere. Bl.a at have mit ”eget” hold sammen med Lars.
Så da sæsonen var slut havde Lars og mig nogle lange snakke om hvad vi skulle og ikke skulle.
Beslutningen blev taget og Old Truckers BBQ blev dannet.

Har deltaget i 18 BBQ Konkurrencer i 2017 – 2022. 1 i Danmark og 17 internationale (Tyskland, Holland, Belgien, Italien)

Om Lars

Navn: Lars Roed Markussen
Født: 1974

Jeg fik min første grill da vi købte hus i 2004. Det var en kuglegrill fra dancook. Da den efterhånden var slidt op fik jeg mig en Weber 57cm.
I starten var det ”bare” det man altid griller vi fik på risten (koteletter og pølser) men det blev jeg efterhånden træt af så Google blev gennem læst for ideer til hvad man kunne grille.

Jeg blev meldt ind i div grillgrupper på Facebook hvor der også var masser af gode ideer at hente.
Der lærte jeg også Thomas Cramer at kende, efter ca 1års tid spurgte han om jeg ikke ville være med på hans nye hold (Westwoodfield BBQ) og svaret var: jo det vil jeg da godt prøve.

Mit første år i den her konkurrenceverden var jeg med til 3 konkurrencer.
Den første var BBQ by the sea i Kerteminde.Efter den var jeg solgt. Det var en fed verden at komme ind i. Det var hygge på højt plan og alvorligt når det galt.
Nr 2 var DM i grill 2016 hvor vi bl.a fik en 2 plads i spareribs kun 0,5 point fra 1 pladsen.
Nr 3 var Ruhrpott BBQ(den største konkurrence uden for USA) . Der kom John ind i billedet da vi søgte en der ville med på tur og opleve den kultur der er inden for den her verden.

Her i 2017 har jeg været med til 6 konkurrencer rundt i Europa. (Belgien, Holland og Tyskland)
Det har været et vildt år hvor jeg har fået blod på tanden og vil prøve meget mere. Bl.a at have mit ”eget” hold sammen med John. Så da sæsonen var slut havde John og mig nogle lange snakke om hvad vi skulle og ikke skulle. Beslutningen blev taget og Old Truckers BBQ blev dannet.

Har deltaget i 21 BBQ Konkurrencer i 2016 – 2022. 3 i Danmark og 18 internationale (Tyskland, Holland, Belgien, Italien)

Lars siger om John: Han er den ”praktiske gris” på holdet. Det er ham der laver listerne og sørger for at det hele er pakket så vi ikke står og mangler noget.

Translate »