Så er old truckers BBQ ved at skulle på et nyt BBQ eventyr

Denne gang går turen til Bad Bellingen i syd Tyskland til konkurrencen 3rd Black Forest Smoke & Wine Festival den 21 – 22 Juli hvor der skulle være 50 hold tilmeldt,dette er vores længste tur i år som er på ca 1300 km hver vej med traileren.

Så vores tur starter Torsdag den 19.7.2018 kl 06:00 hvor vi vil køre mod Bad Bellingen hvor vi skal ha en overnatning undervejes da vi vejer sikkerheden højt og det er lige lovligt langt at køre i et hug med traileren uden det går ud over sikkerheden både for os og andre trafikanter.

Det gik jo godt for os til den sidste konkurrence så vores forventninger er jo store denne gang men man ved aldrig hvad der kommer til at ske men vi er så klar som vi kan blive og glæder os rigtigt meget til turen her som vi regner med tag en 5-6 dage fra vi tager afsted til sidste mand er hjemme igen.

Husk vi kan følges på:

Facebook hvor vi kommer med mange opdateringer undervejes på turen og til konkurrencen

Instagram hvor vi kommer med mange opdateringer undervejes på turen og til konkurrencen

oldtruckersbbq.dk vil blive opdateret efter hjemkomst som vi plejer,Husk du kan tilmelde dig e-mail service på oldtruckersbbq.dk så du for besked lige så snart der er nyt på siden.

 

Translate »