Her kommer lidt om turen til 3rd Black Forest Smoke & Wine Festival i sydtyskland.

John kørte hjemmefra Torsdag den 19 Juli kl 05:50 fra Fårevejle på sjælland og mod rødding i sønderjylland for at hente Lars og traileren,,Den tur vi skulle på var den længste tur til en af vores konkurrencer i år den var på hele 2700 km ialt

Vi kørte fra rødding ca kl 10.00 også gik det derudaf vi skulle køre ca 600 km før vi ramte vores hotel som vi havde besluttet os at overnatte på i Kamen vi fik parkeret bilen og traileren og tjekket ind på Mercure Hotel Kamen Unna

Så var det blevet tid til at få noget at spise og ikke langt fra vores hotel lå Connie´s Diner som var en amerikansk restaurant der fik vi lidt at spise inden det var tilbage på hotellet og sove indtil kl 04.30 hvor vi skulle gøre os klar til at fortsætte turen på de ca 530 km som var tilbage.

Vi ankom fredag til Bad Bellingen.ca kl 13.00 efter en rigtigt flot køretur gennem bjergene og fandt pladsen og der blev taget imod os og vi fik vist vores plads på det store område da klokken var ca 14.30 havde vi fået stillet vores pit op og det var ikke det sjoveste i 38,9 graders varme.

Selve vores placeringer til denne konkurrence var ikke det bedste men til gengæld var vi samme med alle topholdne fra europa

Efter præmieoverrækkelsen om søndagen gik turen hjemover igen kl ca 18:00 og der var ca 1350 km hjem igen vi besluttet at køre så langt vi kunne da der er en del vejarbejde på strækningen og dertil en masse kø og den kunne vi undgå ved at køre om natten

Da vi var kommet forbi bremen kørte vi ind på en tank og fik et par timer inden turen fortsatte hjemad vi lande i røddinge ca kl 9.00 mandag morgen og Lars og traileren blev sat af og John fortsatte hjemad og var hjemme ca kl 13.15

Det var en fantastisk tur men også meget lang.

Der var Tv hold under hele konkurrencen fra tv stationen SWR som lavede et program om konkurrencen vi er med til allersidst i programmet.

Programmet kan ses her

 

 
Tak til Dragon BBQ som står for denne konkurrence
Der skal lyde et stort tak til vores sponsorer for uden dem ville det ikke kunne lade sig gøre
Primo Ceramic GrillsFlame BossWoodsmokeTrækul-HasimLooftlighter
Tak for levering af kød til Steak-out og Lejre Mikropølsemageri
Der skal også lyde en stor tak til vores familier for uden deres forståelse for os grill nørder ville det slet ikke kunne lade sig gøre.
Print Friendly, PDF & Email
Translate »
error: Content is protected !!