Her kommer lidt om turen til Eastern BBQ Contests 30.3-1.4 Belgien 2018

Vi er nu hjemme igen efter vores konkurrence i Ninove Belgien.Det blev til lidt af en køretur som var på 2177 km 🙂 køreturen tog 14 timer fra Sønderjylland til Ninove.

Fredag da vi ankommer til konkurrence pladsen vælter regnen ned og pladsen er et stort mudderbad men skidt med det der bliver taget godt i mod os af BBQ Team West Coast DK som allerede er ankommet de begynder straks at hjælpe os med at få stillet op og vi bliver naboer på pladsen. Senere ankom Stig fra Primo Nordic 

Det regnede største dele af weekenden og det var rimlig koldt så det var lidt øv men det bliver jo bedre fremad til de næste konkurrencer

Lørdag morgen der lavede vores rigtige gode naboer nogle rigtige gode toast til os til morgenmad 🙂

Lørdag aften der lavede de igen mad til os nogle store Ribeye-steaks hvor vi fra Old truckers bbq, BBQ Team West Coast DK samt Stig fra Primo Nordic sad og hyggede os.Inden vi skulle igang med at ordne kødet.

Søndag der var der igen morgenmad fra vores naboer BBQ Team West Coast DK samt Stig fra Primo Nordic.også var det igang med at få lavet indleverings bokse klar og får kødet i da alle indleveringer var overstået tog vores dejlige naboer så at sige numsen på os fra Old truckers bbq igen og kom med to kæmpe burger så vi er absolut ikke gået sultne i seng da det hele var slut gik turen til Holland hvor vi overnattede på hotel inden turen gik til danmark igen.

Vi placeret os ikke så godt men vi ved hvad vi skal lave om på så det glæder vi os til om 14 dage hvor vi skal til konkurrence i Holland.

Vi fra Old Truckers BBQ vil gerne ha love til at sige 1000 tak for en rigtigt fed weekend med vores naboer BBQ Team West Coast DK man kan simpelhen ikke få bedre naboer

Ligeledes skal der lyde en stor tak til Stig fra Primo Nordic for en superfed weekend

Samt et stort tak til vores sponsorer uden dem ville det ikke kunne lade sig gøre

Primo Ceramic GrillsFlame BossWoodsmokeTrækul-HasimLooftlighter

Tak for levering af kød til Steak-out og Lejre Mikropølsemageri

Der skal også lyde en stor tak til vores familier for uden deres forståelse for os grill nørder ville det slet ikke kunne lade sig gøre.

Translate »